Psykolog i Hillerød

KLINIKKENS VÆRDIGRUNDLAG

Psykologisk Klinik er en privat psykologpraksis, der yder psykologisk udredning, behandling og supervision.

Klinikken er etableret ud fra et ønske om at tilbyde dig, der kommer i klinikken, et individuelt tilrettelagt og hjælpsomt forløb.

 

EFTERUDDANNELSE

Jeg er uddannet psykolog ved Aarhus Universitet og autoriseret af Psykolognævnet. Jeg har arbejdet som psykolog i mere end 10 år og løbende videreuddannet mig inden for forskellige metoder og behandlingstilgange. Senest har jeg gennemført en 2-årig specialistuddannelse i Compassion Fokuseret Terapi samt efteruddannelse i Kognitiv Terapi til behandling af en bred vifte af problemstillinger hos børn, unge og voksne.

Det er vigtigt for mig, at den behandling, du får, er baseret på den nyeste viden. Jeg holder mig løbende opdateret inden for mit felt gennem forskningsartikler, efteruddannelse og supervision.

 

ERFARINGER

Psykologisk Klinik har eksisteret som fuldtidspraksis siden 2020. Jeg har forinden gennem en årrække arbejdet med rehabilitering inden for hjerneskadeområdet og har i kraft af min baggrund som neuropsykolog stort kendskab til psykologiske følger efter hjernepåvirkninger. Derudover har jeg arbejdet som psykolog i flere psykologpraksisser i København, med lægehenviste klienter i en psykologklinik i Haderslev, med alvorligt syge cancerpatienter ved et behandlingscenter i USA og som forskningsassistent ved Angstklinikken for Børn og Unge ved Aarhus Universitet. Jeg har gennem flere år været engageret som frivillig i Angst- og OCD Foreningen samt Depressionsforeningen.

Privat bor jeg i Hillerød med min mand og vores to børn.