HENVISNING

Psykologisk Klinik er en privat psykologpraksis uden overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder at du ikke har mulighed for at benytte en henvisning fra din læge i klinikken.

Hvis du har brug for en psykolog med ydernummer, der tager mod lægehenvisning, kan du finde hjælp her www.psykologeridanmark.dk.

 

BRUG DIN SUNDHEDSFORSIKRING

Hvis du har tegnet en sundhedsforsikring, privat eller gennem din arbejdsplads, så kan du sandsynligvis få dækket dine udgifter til psykologsamtaler. Der er forskel på, hvor mange samtaler der bevilliges, og om udgifterne dækkes helt eller delvist. Kontakt din sundhedsforsikring for at forhøre dig herom inden behandlingen opstartes. Hvis forsikringen dækker mindre end honoraret for en individuel psykologsamtale, så betaler du selv differencen.

Vær opmærksom på, at selvom din sundhedsforsikring samarbejder med netværk, så er der i mange tilfælde også mulighed for frit psykologvalg, så forhør dig om denne mulighed.

Jeg samarbejder blandt andet med Danica, Dansk Sundhedssikring, PFA, AP Pension, Tryg, Nordea Pension, PenSam, Gjensidige, Runa Forsikring, CareLink Nærhospital, m.fl.

 

BETALING

Der afregnes med Mobile Pay eller kontant ved slutningen af hver session. Hvis du har en bevilling fra din sundhedsforsikring, sørger jeg for at sende fakturaen til dem, hvis forsikringen dækker det fulde beløb. Dækker din forsikring ikke det fulde beløb, skal du lægge ud og selv sørge for at få refusion fra din forsikring.

PRISOVERSIGT
Individuel konsultation (50 min.)1.100 kr.
Pårørendekonsultation / forældresamtale (50 min.)1.200 kr.
Parkonsultation (90 min.)1.600 kr.
Kort udtalelse til privat brug f.eks. til uddannelsesinstitution, forsikringsselskab el. andet500 kr.
Læsning af sagsakter mv. (15 min.)250 kr.
Individuel supervision (60 min.)1.200 kr.
Gruppesupervision, workshops, foredrag, undervisningEfter aftale

Priser reguleres næste gang den 1. august 2024.