Hvis du har tegnet en sundhedsforsikring, privat eller gennem din arbejdsplads, så kan du sandsynligvis få dækket dine udgifter til psykologsamtaler. Der er forskel på, hvor mange samtaler der bevilliges, og om udgifterne dækkes helt eller delvist. Din sundhedsforsikring kan oplyse dig om, hvordan du er dækket. Hvis forsikringen dækker mindre end honoraret for en individuel psykologsamtale, så betaler du selv differencen.

Vær opmærksom på, at selvom din sundhedsforsikring samarbejder med netværk, så er der i mange tilfælde også mulighed for frit psykologvalg, så forhør dig om denne mulighed.

Jeg samarbejder med alle sundhedsforsikringer, hvor du har mulighed for at vælge psykolog selv. Det er blandt andet følgende sundhedsforsikringer:

Jeg tager imod klienter fra Danica.

Hvis du har en sundhedsforsikring hos Danica Pension, så kan det være muligt at få dækket dele af din psykologbehandling.

Hvis du er godkendt af Danica til et psykologforløb, kan du frit vælge, hvilken psykolog du vil bruge.

Undersøg hvad din ordning dækker ved at kontakte Danicas Healthcare Managers på 70 25 02 03.

Danica har lavet en liste over psykologer, de samarbejder med. Du kan finde mig på Danicas liste over godkendte psykologer her: https://www.sygeforsikring.dk/find-behandler.

Jeg tager imod klienter fra AP Pension.

Hvis du er godkendt af AP Sundhedsforsikring til et psykologforløb, kan det være muligt at få dækket dele af eller hele udgiften til behandling hos mig.

Du kan kontakte AP Sundhedsforsikring direkte på telefon 7010 0117.

Jeg tager imod klienter fra Dansk Sundhedssikring.

Hvis du er godkendt af Dansk Sundhedssikring til et psykologforløb, kan du frit vælge, hvilken psykolog du vil bruge, og det er muligt at få dækket dele af udgiften til behandling hos mig.

Du kan kontakte Dansk Sundhedssikring på tlf. 70 20 61 21 og undersøge dine muligheder nærmere.

Jeg tager imod klienter fra Nordea Pension Sundhedsforsikring (tidligere TopDanmark Sundhedsforsikring).

Hvis du er godkendt af Nordea Pension Sundhedsforsikring til et psykologforløb, kan du frit vælge, hvilken psykolog du vil bruge, og det er muligt at få dækket dele af eller hele udgiften til behandling hos mig.

Du kan ringe til Nordea Pension Sundhedscenter på tlf. 70 33 99 00 for at høre nærmere om dine dækningsmuligheder.

Jeg tager imod klienter fra Pensam.

Du kan finde mig på Pensams liste over godkendte psykologer her: https://www.sygeforsikring.dk/find-behandler

Ved spørgsmål kan du ringe til Pensams Sundhedsteam på 44 39 39 00.

Jeg tager imod klienter fra Gjensidige.

Hvis du er godkendt af Gjensidige Sundhedsforsikring til et psykologforløb, kan det være muligt at få dækket dele af udgiften til behandling hos mig.

Har du spørgsmål til dine muligheder, dækning, anmeldelse eller lignende, kan du kontakte dem på 70 10 90 09.

Jeg tager imod klienter fra Tryg.

Hvis du er godkendt af Tryg sundhedsforsikring til et psykologforløb, kan det være muligt at få dækket dele af eller hele udgiften til behandling hos mig.

Du kan tage kontakt til Tryg på 78 75 92 65.